Tirsdag d.5/3 2019 kl.17.00 med temaet TEMPO
Hverdagsgudstjeneste i kirkens rum over livets spørgsmål med fællesspisning.
Gudstjenesterne vi indeholde en kort meditation, tid til refleksion både alene og i fællesskab, skøn musik og en bibeltekst som spejler dagens tema.
Vi mødes i kirken kl.17.00 og spiser sammen i sognegården kl.18.30, pris for spisning er 75 kr.
Tilmelding modtages gerne, men det er også ok bare at dukke op.

Denne aften vil vi tale om det tempo vi har på i hverdagen. Hvordan lever og balancerer vi med alt det, vi skal nå i vores liv. Hvad vil det betyde at sætte tempoet lidt ned? Og kan og vil vi sætte tempoet ned? Gudstjenestens formål er at få ordet tempo ind i kroppen på forskellige måder og blive fysisk bevidst omkring tempo og hastighed.

Tirsdag d.9/4 2019 kl.17.00 med temaet VREDE
Tilmelding modtages gerne, men det er også ok bare at dukke op.

Denne aften taler vi om vrede. Hvad er vredens formål? Gudstjenestens formål er at tale om, hvad vreden gør ved os, hvis den får lov til at bosætte sig i os og styre vores liv. Vrede og glæde rimer og er hinandens modsætninger, det ser vi nærmere på denne aften. Målet er at blive opmærksom på, hvad vrede kan bruges til?

Tirsdag d.8/5 2019 kl.17.00 med temaet EMPATI
Tilmelding modtages gerne, men det er også ok bare at dukke op.

Hvad er empati og hvorfor er det vigtigt i vores kommunikation? Hvordan kan vi blive bedre til at udvise empati over for os selv og andre. Gudstjenestens formål er at give en forståelse for empati og en overvejelse over hvad empatisk kommunikation giver os i vores private såvel som arbejdsmæssige relationer.