Udstilling 21/1 til start april 18 udstiller Lene Borg (og IKKE Mie Lykke Larsen, der pga sygdom har måttet aflyse)

Fernisering søndag d.21/1 kl.11.15 på ny udstilling med: 

Billedkunstner Lene Borg:

"Jeg er autodidakt kunstner, og maler udelukkende i min fritid. Jeg er meget visuel og har altid været meget kreativ og glad for farver.

Indtil efteråret 2009 havde jeg kun brugt min kreativitet derhjemme i hus og have, men en dårlig ryg gjorde, at jeg ikke længere kunne klare havearbejdet, og jeg fik derfor mod på at male, så jeg meldte mig til et aftenskolehold i acrylmaleri. Det blev jeg så bidt af, at jeg fortsat går på dette hold en gang om ugen. Herudover mødes jeg 1-2 gange om måneden med en gruppe i Huset på Næsset. Det er meget givende at mødes med andre kunstnere, hvor man kan lade sig inspirere af hinanden.

Jeg er meget optaget af runde former, og har i tidens løb malet mange billeder af blandt andet frøkapsler. Jeg maler også landskaber og abstrakte malerier, og jeg bruger altid mange lag maling for på den måde at skabe dybde i maleriet.

Jeg maler kun på lærreder og bruger udelukkende acrylmaling af en god kvalitet til mine malerier, men også Posca-tuscher og andre effekter har sneget sig i løbet af årene."  

https://www.facebook.com/search/top/?q=fru%20borgs%20galleri