Fra 3/6 til august 2018 udstiller Grethe Holm Fotokunst

Grethe Holm

Årgang 1954. Jeg har beskæftiget mig med foto fra barnsben, og i løbet af årene undervist i foto, arbejdet i mørkekammer med sort/hvid og de senere år er jeg blevet digital og arbejder udelukkende med det. Har sideløbende været i 'nærkontakt' med, akrylmaling, silketryk, stoftryk, pastelkridt og meget andet.

Har været medlem af Sienna gruppen, Kalundborg siden 1989, og medstifter af Sesam-gruppen, Hornsherred og en tid også medlem af Fjordkunst.dk Frederikssund, og har udstillet på adskillige virksomheder, sognegårde og foreninger– både separat og sammen med grupperne. 

Fotokunst

Jeg søger hele tiden at skabe nye udtryk ved hjælp af mit kamera – og går ganske nær med linsen på strukturer, former, farver og fragmenter.
Efter digital bearbejdning sættes billeder sammen i multieksponeringer/ sandwich, collager og fotografik – og et nyt følsomt, stofligt og sanseligt univers opstår.
Jeg arbejder i serier og kan nævne: Ikoner, Påsken, Det var kattens, Sommerens Ø, Portrætter og Skyggebilleder, There is a crack.... ; Den Japanske Have; Historien om.... og Meningsfyldte Tilfældigheder.

Jeg glæder mig til at vise billeder fra serierne på udstillingen.

Se mere på www.GretheHolm.dk