Minikonfirmand

I foråret 2018 har vi endnu engang et tilbud om minikonfirmand til eleverne i 3. klasse i Ugerløse.
Vi starter den 30.januar 2018, og afslutter forløbet den 20.marts med en gudstjeneste, hvor minikonfirmanderne vil vise, hvad de har lært på en interessant måde.
Der kommer til at være en enkelt aften hvor vi samles til aftensmad og hygge - men ellers foregår de øvrige gange om eftermiddagen efter skole.
Emnet for årets minikonfirmander bliver at være “kirkedetektiv” - dette dækker over at opdage spændende ting i kirken, og blive klogere på hvad der egentligt foregår i den der kirke.
Jeg glæder mig meget til at møde alle de interesserede børn - og have nogle sjove og informative timer sammen med dem.
Tilmelding til Charlotte Blume tlf. 23355752 eller charlotte@broedholt.dk

Hvad vil det sige at blive minikonfirmand i Ugerløse Kirke?
En minikonfirmand er en pige eller en dreng i 3. klasse, der har lyst til at få mere at vide om kirken på en sjov og spændende måde.
Man bestemmer selv, om man vil gå til "minikonfirmand". Det er ikke en forudsætning for at deltage, at man er døbt, og det er heller ikke nødvendigt at have været minikonfirmand for senere at blive konfirmeret.

Hvad går det hele ud på?
Ideen er at vise, at det kan være rigtig sjovt at komme i kirke.
Vi skal mødes en række tirsdage fra kl.15.00 til 16.30 i sognegården Kirkevej 4 i Ugerløse i hyggelige rammer med saftevand og lidt at spise. Her skal vi lege, synge, spille og på utraditionel vis tale om det, der foregår i en kirke, og hvad kristendommen handler om. Forløbet sluttes af med en festlig gudstjeneste for familie og venner, som minikonfirmanderne selv skal stå for i kirken.
I praksis vil børnene de pågældende tirsdage blive hentet direkte efter skole af en voksen og fulgt over i sognegården og også fulgt tilbage til SFO'en hvis de ikke skal gå direkte hjem.

Når vi mødes om tirsdagen vil det primært være Charlotte Brødholt Blume, som styrer slagets gang, men Sara Mikaelsson vil også være med en række af gangene.
Hvis du gerne vil være minikonfirmand  og går du i 3. klasse, kan du henvende dig til Charlotte charlotte@broedholt.dk eller til Sara Mikaelsson sym@km.dk

Kærlig hilsen

Charlotte Brødholt Blume og sognepræst Sara Mikaelsson.